Aer conditionat cu display sau fara display?

Aer conditionat cu display sau fara display?

Cand ne hotaram sa ne achizitionam un aer conditionat ar fi bine sa luam in calcul mai multe aspecte, nu numai cele legate de pret, garantie, marca, model.

Eu as alege un aer conditionat care are display deoarece atunci cand aparatul intampina o problema, pe display se va afisa un cod de eroare. Atunci cand a aparut acel cod pe display putem incerca sa scoatem apartul din priza pentru 10 minute si apoi sa il introducem din nou in priza respectiva. Dupa aceea il vom seta la o temperatura cat mai scazuta si il vom porni din telecomanda pe rece.

Daca dupa 30 minute aparatul functioneaza corect si pe dispay nu mai apare nici un cod de eroare asta inseamna ca am rezolvat problema.In cazul exemplificat mai sus intelegem ca aparatul de aer conditionat a inregistrat din greseala o eroare care nu era adevarata. Daca acea eroare persista si aparatul nu functioneaza corect, in acest caz singura varianta este sa apelati la o firma de reparatii aer conditionat.

Aer conditionat cu display

In general ei va vor intreba ce marca de aparat aveti , de cat timp il aveti si de cat timp este montat dar si daca in ultima perioada de timp au fost caderi de tensiune, a sarit siguranta, etc…

Pretul de achizitie al unui aparat de aer conditionat cu display poate fi mai mare ca cel fara dislay dar cu siguranta isi va merita banii deoarece service-ul la el va fi mult mai usor si mai rapid decat la un aparat fara.

Pe langa aceste lucruri , aparatele cu afisaj au mai multe functii de a trimite aerul in incapere, sunt mai performate in primele 30 de minute de la pornire. Isi mentin zgomotul foarte mic indiferent de viteza ventilatorului de la exterior.

Ele mai pot veni din fabrica cu mufa pentru modului wireless care la unele aparate este livrat in aceeasi cutie. Daca nu, puteti sa il montati cu usurinta chiar si dvs. Acest modul de comanda este atat de practic si usor de utilizat incat va permite sa porniti aparatul de aer conditionat inainte sa jungeti  acasa cu ajutorul telefonului mobil si sa gasiti in locuinta o temperature placuta.

Call Now Button