Cat Curent Consuma un Aparat de Aer Conditionat

Cat Curent Consuma un Aparat de Aer Conditionat

Daca va intrebati cat curent consuma un aparat de aer conditionat si nu ati gasit un raspuns potrivit, aici il puteti  afla.

Un client al nostru ne-a spus ca era interesat sa cumpere un aer conditionat pentru al monta in apartament dar a auzit ca sunt mari consumtoarea de curent. Are cineva idee cat consuma un aer mic? Cat voi platii in plus la energie electrica? Difera consumul enetrgiei electrice de la un aparat la altul ? – NOI am raspuns ca da, difera! Consumul se stabileste  in functie de putere (adica cati BTU are ) si de orele de functionare.

Cat curent consuma un aparat de aer conditionat

Cat Curent Consuma un Aparat de Aer ConditionatMai jos va dam un exemplu mic: Pentru  un apartament de 2 camere cu o suprafata de 48 metrii patrati, un aparat de 12.000btu ar fi suficient mai ales daca aparatul este bine amplasat, undeva pe hol sau in spatiu deschis. Daca achizitionati un aparat cu mai putini BTU cum ar fi unul de 9.000,  puteti  sa constatati zgomote mai mari la unitatea din casa, puterea de racire va fi mai scazuta si facture de la furnizorul de energie electrica va fi mai mare.

Sa nu mai spunem ca diferenta intre un aparat de aer conditionat de 9.000 Btu si unul de 12.000 Btu ca pret este  una foarte mica in general  de 100-200 lei. Noi putem sa va ajutam sa va vindem un aparat performat la pret accesibil.

Doar cei in acest domeniu sau care comercializeaza aparate de climatizare iti pot face calculul de eficienta a locuintei si in urma caruia veti putea alege calitatea si puterea lui. Aparatele noi aparute in Romaina de cativa ani au o noua tehnologie de functionare. Se numeste tehnologia inverter, aceasta noua tehnologie ajuta aparatul propriu zis sa functioneze pe modul de incalzire cand afara este o temperature de -15  / -20 grade.

Aceste aparate sunt doatate cu 2 sau 3 module electronice care minimizeaza consumul de energie electrica. Aerul care este racit este mult mai curat deoarece aceste aparate dispun de filtre cu chetamina, cu vitamin C sau multe altele mai performate in a filtra si imbogati aerul din incapere. Aparatele cu tehnologia inverter sunt mai sensibile la fluctuatiile de tensiune de aceea echipa noastra de tehnicieni recomanda sa va montati doar aparate cu protective la supasarcina. In cazul in care apar probleme noi putem sa le remediem rapid cu serviciul de reparatii aer conditionat.

Call Now Button