Ce inseamna igienizare aer conditionat?

Ce inseamna igienizare aer conditionat?

Este stiu faptul ca microbii si praful acumulat in filtrele aparatului de aer conditionat pot cauza in timp alergii respiratorii sau diverse boli pulmonare.

Doar aparatele de aer conditionat care sunt curatate si igienizate periodic pot sa asigure o calitate minim optima a aerului din incapere.

Daca folositi aerul conditionat foarte intens sau doar pe perioada verii, este recomandat ca la inceputul sezonului cald sa ii faceti o verificare si o curatare, pentru a face fata cu succes zilelor caniculare si in felul acesta veti respire un aer curat.

Operatia in sine de igienizare aer conditionat facuta periodic asigura functionarea aparatului de climatizare la parametrii optimi  si de aici rezulta maxima performanta si un consum minim de energie electrica.

Echipele noastre de service nu se limiteaza doar la curatarea prafului, impuritatilor si mucegaiului acumulat in filtrele aparatului.Ele efectueaza si o curatare amanuntita a componentelor unitatii interioare si a jgheabului de evacuare a apei de condens cu solutii dezinfectante.

In procesul de igienizare aer conditionat folosim solutii de curatare si dezinfectare profesionale. Folosim si un aparat professional cu jet de abur sub presiune, unde toate bacteriile sunt distruse, iar mirosurile neplacute sunt indepartate cu success.

Prin folosirea unor odorizante speciale, aerul din incapere devine mai placut mirositor si curat in acelasi timp.

Este bine de stiut ca daca nu se face periodic igienizare aer conditionat aparatul se poate defecta mult mai usor, iar preturile de reparare pot fi uneori destul de costisitoare.

Pentru a preveni aceste situatii, este indicat sa se faca verificare si igienizare aer conditionat la interval de 6 luni, daca folositi aparatul pe toata perioada anului. Iar pentru incintele cu grad ridicat de expunere la praf sau noxe, e necesar ca aceste interventii sa se faca o data la 3 luni.

Suntem orientati pe satisfactia si fidelizarea clientilor nostri, de aceea am reusit sa dezvoltam relatii pe termen lung cu toti cei care au apelat la serviciile noastre.

Pentru interventii de igienizare aer conditionat nu ezitati sa ne contactati chiar acum.Suntem firma specializata in reparatii si igienizare aer conditionat, efectuam interventii de calitate, prompte si la preturi avantajoase, pe toata raza municipilui Bucuresti, toate sectoarele, si in unele zone limitrofe.

 

 

Call Now Button