Pachet revizie ( verificare , curatare , igienizare si completare cu freon ) = 300 lei

Curge apa din aerul conditionat!

Curge apa din aerul conditionat

Este vara si pornim aerul conditionat, dar dupa un timp de folosite constatam ca din unitatea interna a aparatului de aer conditionat pica apa sau in cel mai rau caz curge siroaie.Mai jos va prezentam cateva cauze:

  1. Unitatea interna nu a fost igienizata. la timp sau niciodata. In tavita de colectare a condensului datorita mediului umed, se dezvolta bacterii creindu-se o substanta cleioasa, vascoasa care infunda orificiul de evacuare a apei.Echipa de service vine pregatita in intampinare acestei problem cu solutii de curatere si dezinfecatare speciale pentru acest domeniu. La finalul acestei curatari, desfundari si igienizari se aplica pe vaporizatorul unitatii interne un spray dezinfectant ca ultima mana.
  2. Aparatul de aer conditionat a pierdut freonul din instalatie. Atunci cand aparatul de aer conditionat a pierdut freonul, in unitatea interioare incepe sa se faca zapada sau sa inghete. Zapada sau gheata formata pe vaporizator depaseste suprafata de colectare a apei si se prelinge necontrolat pe carcasa unitatii interioare. De cele mai multe ori acest fenomen apare la oprirea aparatului de aer conditionat si apa se scurge siroaie.Echipa de service va fi pregatita sa verifice toti factorii care au dus la formarea acestui fenomen.
  3. Furtunul de eliminare a condensului este infundat sau sa rupt.Cu trecerea timpului, furtunul prin care se elimina ape pierde din panta din cauza factorilor externi si a depunerilor de mizerie, astfel apa nu mai poate fi eliminata si curge din unitatea interna a aparatului de climatizare.Echipa noastra de service va rezolva aceasta problema de la prima vizita.
  4. Unitatea interna trebuie sa fie montata perfect in boloboc fara sa fie lasata spre stanga jos au dreapta jos. Daca aceasta este inclinata apa formata din condens curge pe langa tavita unitatii interne udand peretele sau chiar mai rau umfland parchetul.De aici rezulta alte cheltuieli neprevazute.Sfatul nostru este ca la inceputul fiecarui an sa chemati o firma specializata pentru verificare si curatarea aparatului de aer conditionat.

Va asteptam sa ne contactati in vederea solicitarii unei programari de verificare sau reparative la aerul conditionat.

 

Call Now Button