Intretinere aer conditionat Bucuresti

Intretinere aer conditionat Bucuresti

Intretinere aer conditionat Bucuresti

Curatare si Igienizare aer conditionat 

Producatorii recomandam in materie de intretinere aer conditionat Bucuresti ca nivelul freonului de răcire din instalatie să fie verificat în fiecare an! Daca el lipseste sa va proceda la incarcare cu freon.

Diagnosticarea si verificarea periodica trebuie obligatoriu să includă verificarea presiunilor sistemului de racire. Spalare si curatarea condensatorului, testarea amperajului al compresorului, gresarea motoarelor ventilatorului, verificarea partilor mobile, constatarea eventualelor defecte.Fără verificarea si intretinere aer conditionat Bucuresti periodică a intalatiei de racire si incalzire, acesta pierde aproximativ 20% din eficienta.

Aceste lucruri ne invata că toate costurile de revizie aer conditionat sunt recuperate destul de repede iat economiile dvs. lunare la factura electrica va fi una considerabila.

O instalatie de racire care este întreţinut în mod corespunzător, va dezumidifica incaperea mult mai eficient decat o clima ne verificata si intretinuta la timp.

Elementul cele mai important la un aer conditionat pentru a răcii corespunzator este freonul.Un echipament de climatizare care are cu 10% mai putin agent de răcire va functiona impropriu si nu va racii sau incalzii incaperea dvs!

 

Intretinere aer conditionat

Cercetarile efectuate recent in Marea Britanie au demonstrat ca aerul din interiorul incaperilor noastre este de 10 ori mai poluat decât cel din exteriorul cladirilor.

OFERTA NOASTRA ! Pret igienizare aer conditionat de la 130 lei.

Alergenii sunt periculosi, ei ajungand in organism prin inhalare – respiratie, produc alergii rinite, astm,etc…majorand sensibilitatea organismului de a se apara.De aici avem si explicatia de ce tusim, stranutam, racim foarte des.

Concluzii

Trebuie sa avem grija ce aparate cumparam , cate filtre are, ce tip de filtre are, daca nu va descurcati ne puteti suna si noi va vom raspundem la nelamuririle dvs.

Trebuie stabilit de la inceput ca echipamentele de climatizre sunt periculoase si la ele trebuie sa umble doar personalul calificat si autorizat!

Aerul conditionat lucreaza in presiuni mari, daca persoanalul venit la fata locului nu este calificat si specializat in domeniul frigitehnic, pot surveni accidente foarte grave!

Veti cheltuii mai putin daca intretineti un aer conditionat decat sa asteptati sa se strice si apoi sa dati o suma uriasa pe un motor. Ventilator sau chiar placa electronica.Exploatati cu grija aceste instalatii si chemati pentru service aer conditionat doar specialist!

Majoritatea producatorilor de aer conditionat ofera un termen de viata a acestor echipamente cuprin intre 5ani si 20 ani.

Veti sta linistit atunci cand un aer conditionat este verificat curatat si intretinut corespunzator o data pe an sau la cel mult 2 ani, el va adduce in casa dvs un aer curat.

Contacteaza-ne

 

Call Now Button