Pachet revizie ( verificare , curatare , igienizare si completare cu freon ) = 400 lei

La cat timp se incarca cu Freon un aer conditionat?

La cat timp se incarca cu Freon

Aparatele rezidentiale si cele industriale necesita o atentie deosebita pentru o revizie si o verificare complete cel putin o data la 2 ani. Freonul aparatelor de aer conditionat rezidentiale trebuie incarcat atunci cand nu mai are eficacitatea de la inceput…in general dupa o iarna lunga in care nu se foloseste AC-ul deloc multe sisteme raman fara freon sau dau randament mai mic in timpul verii.

Daca aparatul de aer conditionat are ceva probleme la instalatie adica scapa pe undeva Freon este recomandat reincarcarea dupa fiecare iarna. Nefolosirea aparatului de climatizare pe o perioada mai lunga duce la scaderea eficacitatii acestuia.

Pierderile pot aparea pe la imbinarea de afara sau pe la cea din interior. Sunt cazuri cand sudura unei conducte din condensator sau vaporizator cedeaza si se va pierde toata cantitatea de Freon pe acolo. Mai rare sunt aparatele care nu se pot remedia pe loc de echipa noastra. Ca in orice domeniu de activitate noi am hotarat ca ne perfectionam cu fiecare lucrare intampinata si de aceea am investit in bagajul nostru de cunostinte dar si in scule profesionale care sa ne ajute sa rezolvam problemele de acest gen pe loc.

La cat timp se incarca cu Freon

In medie va putem spune ca aparatele rezidentiale ar trebui incarcate cu Freon o data la 2 ani ca sa nu merga aparatul fara cantitatea suficienta. Daca el va merge cu o cantitate de agent de racire sub nivelul minim, compresorul se va incalzii peste masura si exista posibilitatea sa cedeze.Alt lucru neplacut este ca o data ce scade nivelul freonului din aparat , creste consumul de energie electrica.

Aparatele rezidentiale care sunt intretinute corespunzator la timp prin completare de Freon , curatare si igienizare vor avea o perioada indelungata de functionare corecta si fara probleme.O revizie anuala este indicate aparatelor montate de mai mult de 4 ani deoarece dupa ce ies din garantie aceste aparate se vor repara de catre dvs. Si in acest caz este mai bine sa preveniti eventualele probleme decat sa le reparati.Pretul unei incarcari cu Freon incepe de la 15 lei / 100gr de Freon . De aici facand un calcul simplu, un aparat de 9.000Btu are in medie nevoie de 900 gr pentru a fi incarcat complet.

Call Now Button