Pachet revizie ( verificare , curatare , igienizare si completare cu freon ) = 300 lei

Probleme si defectiuni la aparatul de aer conditionat

Probleme si defectiuni la aparatul de aer conditionat

In acest an 2017, avand in vedere ca va veni caldura cea insuportbila, este momentul sa discutam putin despre probleme si defectiuni la aparatul de aer conditionat cel mai des intalnite si sesizate de noi ale instalatiilor de aer conditionat de locuinta, birou, apartament, casa etc.

Probleme si defectiuni la aparatul de aer conditionat

Instalatia de aer conditionat din casa , apartament , locuinta, hala industrial, birou,  este foarte importanta pentru confortul nostru , al oamenilor care coabitama in interiorul acestora, mai ales cand afara sunt 40 de grade, vreme caniculara. In timp,fie ca il folosim sau doar il avem montat pe perete  frumos si ne uitam la el cala o poza, functionalitatea aerului conditionat are de suferit si ca urmare necesita revizii periodice, care sunt foarte importante.

Probleme si defectiuni la aparatul de aer conditionat

De ce spun asta? Pentru ca daca filtrele unui aparat de aer conditionat sunt murdare de praf, mucegai , par de animale, el va imprastia in mod sigur foarte multi microbi in aceste spatii unde noi convietuim. Oare cati dintre noi nu ne-am simtit rau dupa ce am pornit aerul conditionat? Oare cati dintre noi nu am simtit sa ne ustura ochii si avem o senzatie de panza de paianjen pe ei? Sa nu mai spun de stranuturi si alte simptome de raceala?!

De aceea aceasta revizie este imortanta pt ca se spala si se curate cu solutii special concepute sa protejeze apatul dar in acelasi timp sa si distruga acesti microbi care ne afecteaza intr-un mod neplacut.La noi pe site gasiti numarul de telefon la care ne puteti suna pentru a stabili o programare. Pe langa aceasta revizie, cea mai intalnita interventie de reparatie este reumplerea instalatiei cu agent refrigerant (freon) ecologic 407c sau 410a.

Alte problem probleme ar mai fi:

  • Aparatul de aer conditionat miroase urat sau intepator
  • Debitul sau jetul de aer aruncat pe la gura lui este scazut
  • Temperatura fluxului de aer nu este suficient de scazut pentru a satisfice nevoile noastre
  • Compresorul AC nu mai vrea sa porneasca
  • Aparatul de aer conditionat scoate zgomote
  • Aparatul de aer conditionat pica in casa
  • Aparatul de aer conditionat trosneste

In principiu aceste probleme se rezolva pe loc de catre specialist nostri, prin intermediul incarcarii instalatiei cu Freon, inlocuirii pieselor defecte sau uzate, etc. Pentru nelamuriri sau programari  ne puteti suna si noi va vom raspunde cu cea mai mare placere.

Call Now Button