Reparatii aer conditionat Bucuresti

Service Reparatii aer conditionat Bucuresti sector 1, 2, 3, 4, 5, 6

Nu mai raceste aerul ca acum un an? Simti ca este ceva in neregula? Suna-ne ! Ai nevoie de service reparatii aer conditionat Bucuresti

Avem oameni specializati pentru repararea aparatelor de aer conditionat in orice sector va aflati. Aparatele de climatizare se pot strica din cauza folosirii necorespunzatoare, a tensiunii prea salabe sau prea mari de la reteaua electrica.

Slabirea legaturilor duce la pierderea in totalitate a agentului de racire (Freon). Indiferent de gravitatea defectiunii, oferim servicii profesioniste de reparatii diagnosticare si service.

Reparatii aer conditionat Bucuresti

La celalalt capat al firului va raspunde un frigotehnist cu experienta in montaj si reparatii instalatii de aer conditionat in Bucuresti: sectorul 1, 2, 3, 4, 5, 6. Acoperim toate cartierele cat si zonele limitrofe: Berceni, Popesti Leordeni, Otopeni, Voluntari, Snagov, Cernica, Afumati, etc.

Service-ul la aparatele de clima include verificare starii agregatului, dupa aceea se trece dupa caz la igienizarea aparatului de aer conditionat, incarcare freon aer conditionat, sau schimbarea de component uzate.

 

Incarcare agent frigorific

  • pentru aparate de 9.000-12000 btu (in functie de tipul de freon )     
  • pentru aparatele mai mari, peste 18.000 btu (in functie de tipul de freon)

 

Reparatii aer conditionat Bucuresti

Serviciul de reparare cu personal calificat este disponibil pentru dumneavoastra.

Toate serviciile noastre de reparatii sunt garantate 100%.

Fiecare unitate de aer conditionat, indiferent daca acesta este un sistem central de aer pentru o casa, un sistem in ferestra, sau un sistem industrial va avea nevoie de service trimestial sau anual.

Remediem orice defect aparut la instalatiile de climatizare.

 

Reparatii aer conditionat sector 1, 2, 3, 4, 5, 6

Incarcam cu agent frigorific (freon), R407C, R410A, instalatiile de climatizare.

Dupa ce un aparat de aer conditionat este montat, trebui sa ii acordam atentie o data la 2 ani pentru verificare, igienizare si service.Unde este cazul se vor inlocuii piesele uzate sau defecte pentru a functiona din nou la la inceput. Contacteaza-ne.

Call Now Button