Montaj aer conditionat Bucuresti

Montaj aer conditionat Bucuresti

Echipele din care este formata firma noastra vine in intampinarea clientilor cu servicii de montaj aer conditionat Bucuresti profesionale la cel mai mic pret in orasul Bucuresti si pe o raza de 30 de km.

Orice lucrare de montaj aer conditionat executata cu noi beneficiaza garantat de folosirea manometrelor si a pompei de vid. In cadrul instalarilor de aere conditionate folosim scule si unelte profesionale cat si material de calitate.

 

Pret Montaj aer conditionat

Montaj Standard AC 9000/12000 BTU:400 Lei (pentru aparatele cu kit inclus in cutia aparatului) -> click aici pentru mai multe detalii
Montaj Standard AC 18000/24000 BTU:600 Lei (pentru aparatele cu kit inclus in cutia aparatului) -> click aici pentru mai multe detalii
Montaj Standard AC 9000/12000 BTU:700 Lei (pentru aparatele ce nu contin kit de instalare) -> click aici pentru mai multe detalii
Montaj Standard AC 18000/24000 BTU:1000 Lei (pentru aparatele ce nu contin kit de instalare) -> click aici pentru mai multe detalii

*preturile pot suferi modificari

 

Montaj aer conditionat Bucuresti standard

  • traseu frigorific izolat cu armaflex in general 3 metrii lungime
  • banda de matisat rezistenta la radiatiile solare
  • cablu electric de cea mai buna calitate
  • furtun condens special
  • console de prindere a unitatii exterioare
  • dibluri, suruburi, etc…
  • 1 gaura sprapungere diametrul de 55mm
  • nu este recomandat perforarea in grinzi de beton

 

Montarea aparatelor se face  cu vidarea traseului frigorific la sfarsit, folosind pompa de vacuum.

Unitatea externa a aparatului de climatizare se fixeaza cat mai accesibil montarii dar si pentru urmatoarelor  interventii de service, cat mai aproape de split (unitatea interna).

Canalul cablu de mascare al traseului sau a cablului electric se monteaza la cererea proprietarului, contra cost in functie de tipul si culoarea acestuia.

 

Montajul aerului conditionat de realizeaza dupa cum urmeaza: se stabileste pozitia de montare de comun acord cu proprietarul, se fixeaza clipsurile interne, se strapunge peretele cu o carota speciala de 55mm, se fixeaza suportii exteriori, se racordeaza traseul frigorific, se monteaza unitatea interna + cea externa, se videaza traseul si se porneste aparatul.

Finisajele nu sunt incluse in montajul standard!

Echipele noastre sunt dotate cu material si scule specific frigotehniei, avand dupa in permanenta materiale extra.

Montaj aer conditionat sector 1, 2, 3, 4, 5, 6

Pentru efectuarea unei programari de montaj aer conditionat, va recomandam sa folositi numarul nostru de telefon afisate pe acest site sau sa trimiteti formularul de programare din partea stanga .

Atat prin intermediul internetului cat si telefonic, este necesar sa furnizati toate datele dumneavoastra de contact in vederea solutionarii cererii.

De indata ce primim mailul dvs. veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru stabilirea ultimelor detalii referitoare la instalare / service / igienizare aparate de aer conditionat.

Call Now Button